Romjulsutstillinga 2011!

Så var det tid for årets siste utstilling, igjen i Letohallen. Dommer på aussie var Denis Kuzelj og det var 11 påmeldte voksne og 3 valper, og på sheltie Roger Vanhoenacker, der det var 30 påmeldte voksne og 14 valper. Først ut var Ninas lille Ella, som var yngst av 3 tisper i 6-9 mnd. Ella var kjempeflink og trakk også idag det lengste strået og ble BIR! Grattis! Så var det Avalon sin tur, alene i unghundklassen, der han fikk excellent og CK. Det var kun en hannhund til som ikke fikk CK idag, og dermed ble Avalon beste hannhund med cert 🙂 Så var det Ina sin tur, Kirsten og Toves junior, som konkurrerte mot Amiie (naboens junior) og Mia. Her var det Ina som gikk av med seieren i sin juniordebut, og ble belønnet med CK. Deretter stilte jeg Chanel i unghund. Hun var litt sky, men dommeren likte henne tydeligvis godt og hun fikk også excellent og CK. Deretter var det åpen klasse, den eneste klassen vi ikke hadde noen med i av tispeklassene, men klassen ble vunnet, med CK, av Deilig, tanta til Ella. Tibra fikk sin CK i championklassen, og plasseringen til slutt ble: Chanel 4BTK, Ina 3BTK res.cert, Deilig 2BTK cert og chamionat, og Tibra 1BTK. I kampen om BIR og BIM stakk Tibra av med seieren, og Avalon ble BIM. Takk til Nina for handlerhjelp!

Så var det lille Sirius sin tur da. Han debuterte i åpen klasse ettersom han nylig fylte 2 år, og det med glans! Han vant klassen med CK, og skulle dermed inn i konkurransen om beste hannhund. Der måtte han se seg slått av sin halvbror Chase, men da Chase er champion fikk vi certet vi trengte! Nå er det “bare” ett igjen, så er championatet i boks 😀 Chase ble også BIR, og tante Nora ble 2BTK og beste veteran.

I gruppa stilte jeg Ella, og selv om hun var sliten gjorde hun en god innsats og ble nr. 3 i gruppa. Tibra var helt fjasete og ville ikke vise seg (løpetiden sikkert), så det ble ikke noe på henne denne gangen, men vi er strålende fornøyde uansett! Gruppa ble vunnet av Chase, som må tilbake til BIS-finalen i morgen, og ikke nok med det, gamle tante Nora ble dagens beste veteran! Vi heier på slekta!

4 thoughts on “Romjulsutstillinga 2011!

Leave a comment